top of page

Bemutatkozunk

Kutató intézetünk elhivatottan törekszik a legújabb kutatási eredményeket és fejlesztéseket a piaci szereplőkhöz eljutattni és segíteni a termékeik és szolgáltatásaik komplex fejlesztését. Fontosnak érezzük, hogy partnereinknek olyan innovációs és fejltesztési projektekben adjunk támogatást, amivel növelni tudják versenyképességüket a mai piaci helyezetben is.

Kollégáink kiterjedt kutatói kapcsolati hálózattal rendelkeznek határon innen és túl, így határokon átívelő kutatási és fejlesztési programokban is hasznos segítséget tudnak nyújtani partnereinknek.

Ergonómia az a tudomány, amely az emberek és egy rendszer más elemei közötti interakciók tanulmányozásával foglalkozik, és az a mesterség, amely elméleti alapelveket, adatokat és módszereket alkalmaz a tervezésben, annak érdekében, hogy optimalizálja az emberi jólétet és az egész rendszer teljesítményét.


Az ergonómia olyan megközelítésmód, mely az embert és a tevékenységet befolyásoló összes lényeges - környezetre, munka- és fogyasztási eszközre, informatikai rendszerek kezelői felületére vonatkozó - jellemzőt együttesen kezeli, és elsősorban a tárgyi és munkaszervezési környezet megváltoztatásával keresi az optimumot.

​Kollégáink ipari és munkahelyi automatizálási kutatásokban és kísérleti fejlesztésekben szerzett tapasztalatait felhasználva komplex munkahely fejlesztéssel segítjük az ergonómiai szempontok figyelembe vételével meghatározott optimumot. 

 

​Ha úgy érzi, valamit lehetne jobban csinálni a vállalatában, mi segítünk megtalálni és megvalósítani az optimális megoldást!

bottom of page